Din sökning tätort gav 3 träffar

 • Lidköping växer
  Trädgårdsbyn Vinninga - Varavägen/Maskrosvägen

  Trädgårdsbyn Vinninga - Varavägen/Maskrosvägen Ett nytt bostadskvarter växer fram i Vinninga. Information om projektet Trädgårdsbyn i Vinninga är ett nytt bostadsområde som nu byggs ut. Den nyligen antagna detaljplanen möjliggör för ett 70-tal nya

  Lidköping växer / Projekt / Trädgårdsbyn Vinninga - Varavägen/Maskrosvägen

 • Lidköping växer
  Järpås stationshus - Järnvägsgatan, Järpås

  Järpås stationshus - Järnvägsgatan, Järpås En ny detaljplan tas fram för att möjliggöra annan verksamhet i det gamla stationshuset i Järpås. Information om projektet Trafikverket avser sälja Järpås före detta stationshus. Sektor samhälle tar nu fram

  Lidköping växer / Projekt / Järpås stationshus - Järnvägsgatan, Järpås

 • Lidköping växer
  Kartåsen 1:1 - Gamla Götenevägen/ Vinningavägen

  Kartåsen 1:1 - Gamla Götenevägen/ Vinningavägen I västra Filsbäck planeras det för ny verksamhetsmark. Information om projektet Inom kommunen finns efterfrågan på planlagd mark för att etablera verksamheter. Målsättningen med området är att mindre

  Lidköping växer / Projekt / Kartåsen 1:1 - Gamla Götenevägen/ Vinningavägen

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se