Dagverksamhet

I Lidköping finns flera dagverksamheter med olika inriktningar.

Behovet av aktivitet och gemenskap ska i första hand tillgodoses genom det allmänna utbudet i kommunen, till exempel vid de mötesplatser som finns runt om i Lidköpings kommun. På Galeasen finns dagverksamhet för personer som har svårt att tillgodogöra sig utbudet som erbjuds generellt eller som har behov som inte kan tillgodoses på öppna mötesplatser. I verksamheten arbetar undersköterskor och rehabassistenter som ger stöd vid aktiviteter, träning och omvårdnad. För att komma till verksamheten behövs ett biståndsbeslut.

Mål för dagverksamheten

Målet för dagverksamheten är att skapa stimulans, bryta ensamhet och isolering samt upprätthålla psykisk och fysisk förmåga. Dagverksamhet kan också beviljas som anhörigstöd.

Öppettider

Dagverksamheten på Galeasen är öppen klockan 09:00-15:00, måndag-fredag.

Kontakta dagverksamheten

Telefon 0510-77 15 94 eller 0510-77 17 59.

För personer med demenssjukdom finns dagverksamheterna Club Cura, Club Mira och Club Vide som är till för personer med minnesproblematik som behöver stöd, sällskap och stimulans.

Club Cura dagverksamhet, telefon 0510-77 18 40 Länk till annan webbplats.
Club Mira dagverksamhet, telefon 0510-77 09 25 Länk till annan webbplats.
Club Vide dagverksamhet, telefon 0510-77 03 49 Länk till annan webbplats.
Enhetschef, telefon 0510-77 02 00 Länk till annan webbplats.

Har du frågor om demens är du välkommen att kontakta vår Demenssamordnare, telefon 0510-77 02 00.

Demenssamordnaren erbjuder råd och stöd till personer med demenssjukdom och anhöriga samt kan ge dig information om det stöd och hjälp som kommunen kan erbjuda

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se