Konstafton på Bifrost

Mötesplats Bifrost söker nu konstnärer av alla de slag som önskar ställa ut på konstafton. Förra året hade vi 14 stycken utställare och kommer satsa på minst 15 stycken detta året! Så passa på och hör av dig om just DU vill ställa ut.

.Anmälan för att vara med på konstafton startar 19 augusti. Via telefon till mig Jimmy Kultur fritidssamordnare. Telefon 0510 770201

Du ska ha skapat konsten själv, tillhöra målgruppen inom funktionsvariation. Du behöver inte vara med under konstafton kvällen om de inte skulle kännas bra.

  • Konstafton i Lidköping är en årligt återkommande tillställning som genomförs traditionsenligt första lördagen i november. Ateljéer och utställningslokaler i kommunen håller öppet fram till midnatt, plus att det finns en samlingsutställning i Lidköpings konsthall.
  • Konstafton är Lidköpings största vernissage och enda konstvandring, på närmare 50 ställen öppnas dörrarna för besökare att möta både konsten och konstnärerna för intressanta och nyfikna möten och betraktelser/upplevelser. I fjol var det fler än 100 utställare totalt.
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se