Aktiv - Tillsammans

Välkomna till AKTIV - tillsammans där vi med ledare Ingrid besöker 10 olika kultur & fritidsaktiviteter under våren. Vi kommer mötas utanför mötesplats Bifrost och tillsammans åka i minibussen/eller promenera till aktiviteten och tillsammans prova på en ny aktivitet för varje tillfälle. Kanske hittar just DU ett nytt fritidsintresse.

Då platserna är begränsade till 8 stycken uppmanar vi dom som har stödpersoner och har möjlighet att be sin stödperson att mötas på aktiviteten så vi kan erbjuda så många personer som möjligt en plats i bussen. Ibland tar vi oss till aktiviteten med gemensam promenad och ibland med buss. Se information vid varje aktivitet.

Ledare: Ingrid Pettersson ( Marie Stern Olsson 5 Juni)

Datum för varje aktivitet ser ni nedan – Start 1 Maj

Tid: Se de olika tiderna för varje aktivitet, vi samlas alltid utanför Bifrost!

Ålder: Från 7 år och uppåt

Anmälan: Du anmäler dig till varje enskilt tillfälle/aktivitet eller fler tillfällen om du redan nu vet du vill boka dig och får en bekräftelse antingen direkt i telefonen eller via e post om du fått en plats

Mobil 0733526710

E-post yasmin.a-lindberg@sv.se

Maxantal 8 personer.

OBS: Har du behov av stödperson skall denna person vara med under hela aktivitetens gång. Vissa aktiviteter så behöver du vara ombytt till träningskläder. Duscha gör du hemma efter aktiviteten.

Kostnader: Alla aktiviteter är gratis, prova på. Skulle du sen vilja fortsätta gäller medlemsavgifter för varje förening. Med undantag vissa kommunala verksamheter.

10 Aktiviteter/verksamheter att besöka

Geek Academy – På folketshus

Vad: Spel och pysselkväll för alla åldrar

Datum: Onsdag 1 Maj

Tid: Samling gemensamt 17.15 utanför Bifrost, vi promenerar dit och tillbaka till Bifrost tillsammans. Aktiviteten håller på 17.30 till 20.00. Man är där så länge man vill och tar sig hem på egenhand efter aktiviteten.

Garaget

Vad: Få en rundvisning i garaget och förslag på vad man kan göra i garaget. Kolla även vad som mekas med just nu i garaget. På plats verksamhetsledaren Helen van dijk.

Datum: Torsdag 2 maj

Tid: Samling utanför Bifrost 16.00, vi åker buss dit och tillbaka till Bifrost

Aktiviteten startar 16.30 till ca 17.30

Fiske med Daan på bryggorna i Stan

VAD: Prova på fiske med marinbiologen Daan från Vänermuseet

Datum: Onsdag 15 Maj

Tid: Samling utanför Bifrost 15.15, promenad tillsammans dit och till Bifrost

Aktiviteten startar 15.30-16.30, vi står och fiskar vid Lidan mitt emot sparbanken, allt material finns på plats.

Teko Levo trampolin

VAD: Prova att hoppa trampolin med erfaren instruktör, Annika

Datum: Måndag 27 Maj

Tid: Samling utanför Bifrost 15.45 vi åker buss dit och tillbaka till Bifrost, du ska kom färdig ombytt till träningskläder och ha med vattenflaska, duscha gör du hemma. Aktiviteten: Startar 16.00 och håller på till ca 17.00

Teaterfiket – fredagsteatern

VAD: Få information och prova på teater /övningar med erfaren instruktör Helen Winberg.

Datum: Fredag 31 maj

Tid: Samling utanför Bifrost 14.45 vi promenerar dit och tillbaka till Bifrost tillsammans. Aktiviteten: Startar 15.00 och håller på till ca 16.00

Grönfunkis kolonilott

VAD: Kom och besök våran kolonilott, på kolonilotten odlar vi grönsaker, snickrar, målar och umgås i härlig utomhus miljö. Olika teman/ saker att göra varje gång. Just detta tillfälle kommer ni målar dekorations stenar till fina 139:an.(vår kolonilott) Vi rensar och ser över våra odlingar. Kan vi göra något med växthuset? Behöver det städas inne i Stugan? Vi måste täcka vår odling för det kan komma järnnätter nu. Ta med egen fika om ni vill.

DATUM: 5 Juni

TID: Samling 15.50 utanför Bifrost där vi åker gemensamt med buss

Aktiviteten startar 16.00 till 17.00 sen åker vi buss tillbaka till Bifrost

Funkissurfarna & Rundtur på biblioteket

VAD: Besöka biblioteket med vår ledare Ingrid, på plats finns Carola, It pedagog samt bibliotekarie om ni har frågor om biblioteket och om digitalt så som ipad, mobiltelefon eller internet användning även en rundtur på plats kommer erbjudas!

Datum: Måndag 10 Juni

Tid: Samling Bifrost 16.00, promenad tillsammans till biblioteket

Aktiviteten Startar 16.10 till ca 17.00

Fotboll med LFK Ågården

Vad: Prova fotboll med LFK och IF fregatten

VIKTIGT: Kom färdig ombytt med träningskläder

Datum: 11 Juni

Tid: Samling 17.30 Åker vi med buss från Bifrost kom färdig ombytt till träningskläder och ha med vattenflaska, duscha gör du hemma. Aktiviteten startar 18.00 avslutas ca 19.00 och vi åker till Bifrost efteråt.

Löpning med LVSK

Vad: Välkommen att prova löpning i grupp tillsammans med LVSK

Datum: 17 juni Måndag

Tid: Samling Bifrost 17.30, vi åker dit och tillbaka till Bifrost med buss. Du ska komma färdig ombytt till träningskläder och ha med vattenflaska. Duscha gör du hemma.

Aktiviteten startat 18.00

Ågårdens aktivitetsområde

VAD: V besöker de nya aktivitetsområdet och testa olika aktiviteter tillsammans med ledare Ingrid.

DATUM: 26 juni onsdag

Tid: Samling utanför Bifrost 15.50, vi åker buss tillsammans, kom färdig ombytt till träningskläder och ha med vattenflaska, duscha gör du hemma. Aktiviteten startar när vi är på plats ca 16.00. Detta tillfälle är avslutning för AKTIV – Tillsammans.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se