Din sökning infrastruktur gav 5 träffar

 • Lidköping växer
  Temalekplatsen vid Nya Stadens torg

  Temalekplatsen vid Nya Stadens torg Där sommarlekplatsen stått tidigare, vid Torgbrons brofäste vid Särnmarkspumpen, ligger nu den färdiga temalekplatsen. Fokus är att Lidköpings historia och rika kulturella arv ska genomsyra utformningen.

  Lidköping växer / Projekt / Temalekplatsen vid Nya Stadens torg

 • Lidköping växer
  Västra hamnen - Orkidéparken

  Västra hamnen - Orkidéparken Kommunen utreder vad den före detta porslinsdeponin, även kallad orkidéparken, kan användas till i framtiden. Information om projektet Området har tidigare använts som deponi från porslinstillverkning. Nu pågår

  Lidköping växer / Projekt / Västra hamnen - Orkidéparken

 • Lidköping växer
  Östra hamnen - Etablera hamnverksamhet

  Östra hamnen - Etablera hamnverksamhet Kommunen är som markägare involverad i utbyggnaden av Östra hamnen för anpassning till framtida sjöfart. Information om projektet Storleken på fartyg som används för Vänersjöfarten har vuxit över tid och en

  Lidköping växer / Projekt / Östra hamnen - Etablera hamnverksamhet

 • Lidköping växer
  Filsbäck - Cykelväg till Vinninga

  Cykelväg Filsbäck - Vinninga Trafikverket bygger ny gång- och cykelväg mellan Filsbäck och Helde. I nästa etapp förväntas gång- och cykelvägen knyta ihop Filsbäck med Vinninga. Information om projektet Trafikverket har påbörjat bygget av en ny gång-

  Lidköping växer / Projekt / Filsbäck - Cykelväg till Vinninga

 • Lidköping växer
  Framnäs strandpark

  Framnäs strandpark Fritt fram till Framnäs strandpark Den 11 juni inviger vi Framnäs strandpark för alla som längtat efter ett mer sjönära liv. Här välkomnas alla badsugna till en helt ny sandstrand. En vacker strandparksmiljö med bryggor och spångar

  Lidköping växer / Projekt / Framnäs strandpark

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se