Din sökning bidragochstipendier gav 4 träffar

 • Bidrag och stipendier

  Bidrag och stipendier

  Lidköpings kommun / Kommun och politik / Bidrag och stipendier

 • Bidrag till folkbildningen

  Bidrag till folkbildningen Fritids- och föreningsnämndens, Lidköpings kommun har beslutat att följa Västra Götalands Bildningsförbunds rekommenderade riktlinjer vid fördelning av bidrag till folkbildningen: För att vara bidragsberättigad på lokal

  Lidköpings kommun / Kommun och politik / Bidrag och stipendier / Bidrag till folkbildningen

 • Bidrag till lokal utveckling

  Bidrag till lokal utveckling Bidrag för utvecklingsprojekt från Leader Nordvästra Skaraborg och Fiskeområde Vänern för föreningar, företag och organisationer. Fyra EU-fonder I Sverige finansieras verksamhet och projekt inom lokalt ledd utveckling

  Lidköpings kommun / Kommun och politik / Bidrag och stipendier / Bidrag till lokal utveckling

 • Kultur- och fritidsstipendium

  Kultur- och fritidsstipendium Fritids- och föreningsnämnden och Kulturnämnden delar årligen ut fyra stipendier, kulturstipendium och fritidsstipendium på vardera 25 000 kronor dessutom kulturstipendium och fritidsstipendium för unga mellan 13-25 år

  Lidköpings kommun / Kommun och politik / Bidrag och stipendier / Kultur- och fritidsstipendium

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se