Din sökning örslösa gav 3 träffar

 • Svalnäsbadet

  Svalnäsbadet Svalnäsbadet vid Hindens rev är ett populärt strandbad med en lång och bred sandstrand. Badet är barnvänligt med långgrunt vatten. Här finns kiosk, toaletter och en mindre lekplats. Tallskogen ger möjlighet till skugga varma dagar.

  Lidköpings kommun / Kultur och fritid / Fritid och aktiviteter / Badplatser och strandbad / Svalnäsbadet

 • Tådene - Arken

  Tådene - Arken Tådene Arken är ett strandbad norr om Storeberg, mittemot Tådene kyrka. Sväng vid skylten där det står Kyrkogård. Efter en promenad genom skogen kommer du till en liten badplats i vassen med en brygga, gräs och lite klippor.

  Lidköpings kommun / Kultur och fritid / Fritid och aktiviteter / Badplatser och strandbad / Tådene - Arken

 • Lugnets mötesplats

  Lugnets mötesplats Välkommen till oss på Lugnvägen 4 i Örslösa. Mötesplatsen är öppen måndag-fredag klockan 11:00-15:30 Lunchserveringen är öppen måndag-fredag klockan 12:00-13:00 Mötesplatsen

  Lidköpings kommun / Omsorg och stöd / Äldreomsorg, hemtjänst och mötesplatser / Mötesplatser och aktiviteter / Lugnets mötesplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se