IT-stöd

Här hittar du information om iPad, Netpublicator, riktlinjer

iPad

Om du är förtroendevald i en av Lidköpings kommuns nämnder har du rätt till en iPad för att kunna ta del av handlingar med mera.
Göliska IT Service Desk hjälper dig när du behöver support kring din tekniska utrustning. Du når Göliska IT på telefon: 0510- 77 70 00.

Deras öppettider för telefonsupport är:
Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00
Du kan också skicka epost till: servicedesk@goliskait.se

Netpublicator

Via Netpublicator Länk till annan webbplats. kommer du som förtroendevald åt dina sammanträdeshandlingar digitalt. Du har tillgång till de nämnder där du sitter som ledamot eller ersättare. Kontakta din nämndsekreterare om du har frågor.

Informationssäkerhet och lösenord

Som ett led i arbetet med ökad informationssäkerhet har Göliska IT tillsammans med representanter från V6-kommunerna antagit en ny riktlinje vad gäller lösenord för inloggning på förtroendevaldas iPad. Denna inloggning är kopplad till bl.a mail, Teams och Visma. Den nya riktlinjen omfattar striktare krav på lösenordens utformning samt hur länge ett lösenord är giltigt. Mer information hittar du här Pdf, 183.3 kB.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kommunstyrelsensverksamheter@lidkoping.se