Vårvandring med Friluftsfrämjandet

Välkommen att följa med på en vandringsresa och matlagning tillsammans med friluftsfrämjandet, vandring för alla.

Datum: 8 Juni

Plats: Rösjö mosse i Vara kommun

Anmälan: Du anmäler dig till friluftsfrämjandet 2 veckor innan. Länk kommer finnas här nedan när anmälan öppnar. När du fått en plats kontaktar du Jimmy (Kultur fritidssamordnare) 0510770201 för att boka plats i minibussen och mat.Du måste uppge ditt för -efternamn samt personnummer och telefonnummer.

Kostnad: Du betalar din plats i bussen 150kr tur och retur samt mat 50kr. Totalt 200kr per person, faktura kommer efter resan.

Mat: Du får ta med dig egen matsäck om du är vill, annars kommer vi grilla över öppen eld, krov med bröd, ketchup och senap, rostad lök samt festisar.

Kläder: Tänk på att ta på dig bra vandringsskor och oömma kläder, myggmedel,vattenflaska och egen mat/fika om du önskar något annat än de vi grillar.

Tillgänglighet: Vandringsleden ska vara tillgänglighetsanpassad till höggrad men viktigt att veta de fortfarande kan finnas några utmaningar påvägen.

 

Inför varje termin läggs barn- och ungdomsgruppernas program ut på hemsidan.

https://www.friluftsframjandet.se/regioner/vast/lokalavdelningar/lidkoping/ Länk till annan webbplats.

Vi har kö till verksamheten så vill man anmäla intresse för att delta så gör man det till mig på min mail. karenmarie.fflidk@gmail.com

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se