Vänersamarbetet

Vänersamarbetet arbetar för en hållbar utveckling av Vänern inom områdena: samordning, näringsliv och kommunikation.

Vänern och kinnekulle

Vänersamarbetet är en ekonomisk förening med alla 13 kommuner kring Vänern som medlemmar och med finansiellt stöd från Region Värmland Länk till annan webbplats. och Västra Götalandsregionen Länk till annan webbplats..

Vänersamarbetet ekonomisk förening bildades på uppdrag av det regionala projektet Vänsersamarbetet, som drevs 2008-2015. Västra Götalandsregionen tog initiativet till att skapa en strategi för att utveckla Vänerregionen som ett maritimt område. Medverkande var kommunerna inom kommunalförbunden Fyrbodal och Skaraborg, samt Region Värmland.

Under de följande åren fortsatte arbetet inom fem fokusområden:

1. Kreativa miljöer för boende, besökare och företag.
2. Sjöfarten i Vänern inklusive infrastruktur.
3. Maritima besöks- och upplevelsenäringar samt Vänerfisket och andra ev näringar.
4. Produktion och användning av förnybar energi i kustzonen, samt
5. Utbildning, forskning och kompetens.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se