Besök på egen hand

Grupper och mindre sällskap kan boka en tid och besöka museet på egen hand.

Under museets ordinarie öppettider brukar det inte vara några problem att boka ett besök. Vi önskar ändå att ni ringer och bokar så vi kan lägga in ert besök på en bra tid som passar både er och andra grupper som bokat. Vissa förmiddagar har vi skolklasser på besök då är det mycket liv och rörelse på museet.

Ring till receptionen med er förfrågan så ser vi till att hitta en tid som passar just ert sällskap - 0510-770095

Entrépriser:

Entré: Vuxna 80 kronor
Barn och ungdomar har fri entré tills de fyllt 20 år.
Årskort 130 kronor, ett år från inköpsdatum och ger fri entré till Vänermuseet och programverksamheten (förutom vid enstaka evenemang).

Gruppentré: För grupper på fler än 10 personer utgår en rabatt på entrépriset. De 10 första besökarna betalar fullpris 80kr/pers och därefter betalar varje tillkommande person endast 60kr/pers.

Guidning: En guidning kostar 800kr per grupp och tillkommer utöver entrépriset.

Exempel

En grupp på 15 personer betalar 10x70 = 700 kr i grundpris och 5x50 = 250 kr för varje besökare som tillkommer efter de första 10 personerna. Totalt blir det 950 kr för hela gruppen om de går på egen hand. Skulle de vilja ha en guidning kostar det ytterligare 800 kr och då blir det totalt 1750 kr för hela gruppen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se