Butik

I Vänermuseets butik finns souvenirer som berör trakten, djurlivet och den svenska miljön. Du kan även hitta presenter i form av leksaker i trä, handgjorda tvålar, fairtrademärkt choklad, kaffe och te. Det finns luppar för småkrypssafari, gosedjur i form av fiskar och den svenska skogens djur samt böcker, planscher och spel som på ett lekfullt sätt ger kunskap om vår natur och de djur som lever här tillsammans med oss.

Du hittar även den unika – Vänerskålen – som Vänermuseet tagit fram i samarbete med keramiker Mia Schnitzler från Lidköping. Skålen har samma fina form som sjön Vänern och finns i flertalet glasyrer.

I vår bokhylla hittar du böcker som knyter an till naturen kring Vänern, människor som levt och lever kring sjön, matlagning och friluftsliv.

Stor del av museibutikens utbud är av ekologiska och miljövänliga material. Då Lidköpings kommun är en – Fairtrade City – letar vi alltid efter fairtrademärkta produkter som passar in i vårt sortiment.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se