Livsmedelskluster

Lidköpings Kommun har satt en näringslivsstrategi för åren fram till 2025 för att fokusera sitt arbete med näringslivsutveckling. Som en del i strategin har vi fattat beslut att öka samarbetet med livsmedelsföretagen och skapa ett nätverk/kluster.

Livsmedelsföretag

Det finns många livsmedelsföretag i området och därmed en hög kunskap kring livsmedel. Lantmännen Reppe storsatsar på en helt ny anläggning för ärtprotein i Lidköping och en viktig faktor för satsningen är att här finns mycket livsmedelskompetens.

Lidköpings Kommun har jobbat med ett projekt, Industriell Urban Symbios, där flera av livsmedelsföretagen har deltagit. Det har varit ett bra samarbete och många nya idéer för företagens restprodukter har sett dagens ljus.

Kontakt

Inger Rydén

Titel: Affärsutvecklare

Enhet: Samhälle

Tel: 0510-770264

E-post: Inger.Ryden@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se