Livet i Skaraborg

Hemsidan Livet i Skaraborg har gemensamt tagits fram av de 15 kommunerna i Skaraborg. Förutom en hemsida, som berättar om hur det är att leva här, finns ett verktyg där intresserade kan skicka in frågor till kommunerna. Målet är att inspirera till och underlätta inflyttning till Skaraborg.

Stark Entreprenörsanda präglar Skaraborg

Skaraborg har historiskt sett präglats av lantbruk och industri. Regionen har blomstrat tack vara den innovationskraft och den entreprenörsanda som finns i våra 15 kommuner. Den goda mixen mellan entreprenörskap och stora industrier har skapat möjligheter för Skaraborg att bli riktigt bra på mycket och till och med världsledande inom vissa branscher.

Läs mer om Livet i Skaraborg Länk till annan webbplats.

Kontakt

Emma Korjonen

Titel: Näringslivsutvecklare

Enhet: Samhälle

Tel: 0510776754

E-post: Emma.Korjonen@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se