Lap-See Lam - Phantom Banquet

15 Apr, 2023 - 03 Jun, 2023
Information saknas
Lidköping
Lap-See Lam visar verk i virtual reality och rumsliga installationer.

Lap-See Lam har tagit konstvärden med storm genom sitt konstnärskap som innehåller både virtual reality och rumsliga installationer. Verken tar avstamp i den klassiska kinakrogen där Lap-See Lam tar betraktaren med på en berättelse om dessa rums kulturhistoria och hur idén om en plats konstruerar föreställningar om kulturell identitet och tillhörighet.

Lap-See Lam är född 1990 och bor och verkar i Stockholm. Hon är utbildad vid Kungliga Konsthögskolan. Hon fick DNs kulturpris 2021 och 2020 utsågs hon av amerikanska Forbes till en av Europas 30 mest lovande unga personer inom konst och kultur.

Vernissage 15 april mellan 10.00-15.00

Kontaktinformation

Telefon: +46
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: