World plumbing day, 11 Mars

World plumbing day är ett internationellt evenemang, initierat av World Plumbing Council, som hålls den 11 mars varje år för att uppmärksamma den viktiga roll som VVS spelar för vår hälsa och vår komfort. WPC arbetar, genom sina medlemsländer och sina partnerskap med organ som bland andra Världshälsoorganisationen, året runt för att främja fördelarna med säker VVS.

Miljötratt

Tanken är att människor över hela världen, den 11 mars varje år, ska ta en paus för att reflektera över den viktiga roll som VVS spelar för hälsa och säkerhet, Inte minst för de miljontals människor som lever utan säkert och rent vatten i utvecklingsländerna.

I Lidköping hyllar vi dagen genom att uppmärksamma att kommunens invånare nu samlat in över 13 ton överblivet matlagningsfett genom våra orangea miljöskåp runtom i kommunen. Därigenom har vi sparat på ledningarna, reparationskostnader för pumpar och på miljön! Tack!

Läs mera om miljöskåp och fettratten på vår hemsida

Läs mera om World plumbing day Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: