Lidköping växer genom påkoppling av ny ringmatning för vatten och avlopp.

Det förberedande arbetet med påkoppling av den nya ringmatningen av Vatten och avlopp i Lidköping har pågått i tre år i olika etapper. Vatten och avlopp bygger denna ringmatning för att öka kapaciteten utifrån att staden växer, vilket också stämmer överens med kommunens vision om att vi ska bli 45.000 invånare till 2030. Det är också viktigt att ha ytterligare en ledning för att säkerhetsställa vattenleveranserna om något oförutsett skulle inträffa på annat håll.

Bjarne Hurtig

Bjarne Hurtig är ledningschef på Lidköpings vatten och avlopp och inspekterar läggningen av den nya ringmatningen.

Kommunen informerar allmänheten

Du som bor i något av områdena nedan kommer med största sannolikhet att vara utan vatten kvällen och natten mellan 26:e och 27:e februari. Även om vi bryter vattenleveransen och utför arbetet kvälls- och nattetid är det viktigt att du får bra information i tid så att du ska kunna förbereda dig i den mån du behöver det. Förutom detta utskick kommer det även annonseras i tidningen och till er som har mobil kommer det skickas ut sms när det är dags. Gå in på lidkoping.se/servicevarning och säkerställ att vi har rätt information till dig som vill ha information via sms.

Vi ber om överseende i hopp om att det inte blir till besvär.

Vad: Inkoppling av ny VA

Vart: Tomtehagen

påverkan: Abonnenter mellan södra Råda och Jäpås samt Lovene, Mellby och Gillstad

När: Fredagen 26 februari klockan 21.00-lördagen 27 februari klockan 09.00

Kontakt inför: kommunens Kontaktcenter via mejl kommun@lidkoping.se eller telefon 0510-77 00 00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: