Måndagsateljé Samlingskväll

Alla kan vara kreativa!

Vi kommer nu erbjuda 1 kväll 16.30-18.00 där du får prova på ett flertal av de olika skapande aktiviteter vi erbjudit under v¨åren som exempel färglägg en metallnyckelhållare, hamra med olika mönster, marmorering och mycket mer.

Det finns också möjlighet att vi sparar det du skapat och ställer ut på konstafton. Mötesplats Bifrost kommer ha öppet under hela konstaftonkvällen och vill såklart ha mänger med fin konst att ställa ut.!

Ingen förkunskap krävs. Oömma kläder rekommenderas.

Tid: 16.30 -18,00

Plats: Mötesplats Bifrost - Torggatan 1 A

Datum: 21 september

Kostnad: Kostnadsfritt
Alla åldrar är välkomna

Stöd: Har du behov av stöd skall stödpersonen vara med under hela aktivitetens gång.

Konstledare: Fanny Axelsson

OBS kom innan 16.00 om ni vill köpa fika innan måndags ateljén startar då Caféet stänger 16.30

Anmälan krävs – Då vi har begränsat med platser krävs anmälan via mail eller telefon. Telefon 0510 770201 eller jimmy.hansen@lidkoping.se

Arrangör: Lidköpings kommun Social välfärd

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@lidkoping.se