Vintercyklist 2023/24

Åker cykeln in i förrådet på vintern? Då är det dags att tänka om! Visst kan du cykla på vintern. Friheten, motionen och flexibiliteten som cykling ger kan du få året om. Nu söker vi nya vintercyklister för perioden 1 december 2023 till 29 februari 2024.

Cykla till jobbet minst 3 dagar i veckan

Vi vill att den antagna cyklisten ska cykla till och från jobbet minst tre dagar i veckan under projektperioden. Du rapporterar in din cykeldata digitalt och har möjlighet att ge feedback på vinterväghållning med mera under perioden.

De som blir antagna till projektet bjuds på vinterdäck inklusive byte.

Anmälan är öppen till den 22 oktober . Intresset brukar överskrida antalet platser så vi kan tyvärr inte garantera plats.

Projektet genomförs av Västtrafik och det är ett samarbete med flera andra kommuner i regionen. Projektet vill uppmuntra fler att vintercykla.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se